Belis 2020

 

Dragi prieteni, 

În Scrisoarea de Paști am trimis programul întâlnirii de la Beliș din anul acesta.

Regulile de desfășurare a întâlnirilor publice în următoarele luni - din cauza pandemiei-  sunt complet impredictibile. Totuși, dacă situația o permite, dorim să oferim celor doritori, ca și familiilor cu copii posibilitatea de a petrece în Beliș un sejur cu costuri minime.

Centrul de greutate al verii rămâne perioada 30 iulie- 9 august.2020, așa cum a fost anunțată. Din 27 iulie încep pregătirile de amenajare a locului.

În plus, din 9 august tabăra stă la dispoziția celor care doresc să-și petreacă câteva zile în natură. Totul va fi în regim de autoadministrare. Costurile vor viza doar alimentele consumate. Împrejurimile taberei sunt foarte potrivite pentru excursii de o zi, cu familia sau în grup mai mare. Munții Apuseni ne oferă peisaje pitorești, situații geologice spectaculoase, artă populară, meșteșugurile vechi redescoperite în zonă.

”Acasă” programul va fi așa cum îl vom stabili împreună. Vor fi câteva momente de întâlnire dimineața (Actul de Sfintire, cercul de dimineată cu muzică și parte ritmică) și seara (Cerc de studiul Evangheliei, etc.). În timpul zilei se pot aduna și prepara plante medicinale, lucra cu lemnul, lână, aduna fructe de pădure.

O grupă poate prelua pregătirea meselor. Dacă e nevoie putem cere ajutor din afară.  Vom păstra, desigur, bunele obiceiuri: fără alcool, droguri, fumatul în locurile special amenajate, folosirea decentă a telefonului.

Oferta devine concretă din momentul în care există înscrieri. Participanții vor discuta și organiza totul între ei. Inscrierea până în data de 1 iulie la: Monica Culda 0753701986, monicaculda@ hotmail.com) sau Armgard Hasselmann 0733234439, hasselmann@ christengemeinschaft.org)

O veste bună! Masa/ zi – adulți - 40 de lei.

Cazarea: în  tabără, în cabane de lemn cu priciuri și la săteni: Familiile Todea Lucian (la tanti Florica) și Todea Aurel/Angela. *Având în vedere că la tanti Florica cabana de jos a ars vă propunem și posibilităţi noi de cazare în pensiuni familiale, nu departe de tabără (20 de min. de mers pe jos și 5 min cu auto). Putem închiria și o casă întreagă și prețul poate fi mai bun. În numele grupului de organizare, Armgard Hasselmann și Monica Culda

*Telefoane utile: La Aneta - 0764 504 337. La Marinela - 0774 083 680.

 La Liviu -0744 771 249. La Hanul de vis- 0747 082 653